Egészség

Az élet teljessége

Oktatás: 9H9O​

(9 hónap 9 órában)

Az elsősorban középiskolások számára ajánlott program keretében az életünk első 9 hónapjának rejtett történéseit kutatjuk, és azokat a képességeket erősítjük, melyekre a hivatás választás, felnőtté válás és boldogulás kapcsán elengedhetetlen szükség mutatkozik.

Ismeretterjesztés: Élet Csodája Kiállítás

Életünk első 9 hónapját bemutató ismeretteresztő képsorozat  iskolák, egészségügyi-, közösségi intézmények számára. (SZEI, Püspökmajor Óvoda, Barcsay Jenő Általános Iskola, Móricz Zsigmond Gimnázium)

Az Élet Kapujában

Egynapos előadássorozat érettségi előtt álló fiataloknak az Életről.

Segítség a kezdetekhez

„Mama, te azon aggódtál hogy miből fogsz majd felnevelni, most pedig én tartom el az egész családot.” – Ch. Ronaldo mondta ezt édesanyjának, aki nehezen merte vállalni őt.

Az új élet fogadása olykor nehezebb mint gondolnánk. Kétségbe esni azonban nem kell. Babakelengye programunkkal és tanácsadásunkkal segítséget szeretnénk nyújtani a nehéz helyzetben lévő kismamáknak.

Billings Ovulációs Módszer oktatása

A női termékenység tudatosítását, követését oktató Billings képzés szervezése.

Feladata az autentikus Billings Ovulációs Módszer® oktatása és terjesztése, amely segít a várandósság természetes úton történő elérésében vagy elkerülésében, illetve a női egészségi állapot figyelemmel kísérésében.

Ez egy olyan új ismeret, amire minden nőnek szüksége van.

Evelyn Billings